فروش این بسته آموزشی تا اطلاع ثانوی متوقف شده است.
بخش ها: | 10 |
سطح: | پیشرفته |
مدرس: | دکتر رضا خرم آبادی |
کد فایل: | nrk1500 |
مدت زمان: | 4 ساعت |
دکتر رضا خرم آبادی : دکترای مهندسی مکانیک و مدرس دانشگاه
تالیف گروهی ، پشتیبانی تلفنی
برنامه ریزی ، تدریس و بازبینی فیلم ها توسط گروهی از اساتید و دانشجویان انجام میشود تا خطاهای احتمالی را به حداقل برسانیم. همچنین در پاسخ به سوالات شما گروهی از متخصصین به شما کمک می کنند.
دانلود آنی/ ارسال سریع
لینک های دانلود بلافاصله پس از ثبت سفارش به پنل کاربری شما اضافه می شود و لینک دانلود به ایمیل شما هم ارسال میشود در صورت خرید پستی ارسال پستی به همراه کد رهگیری مرسوله در اولین ساعت اداری روز انجام می شود
بازگشت وجه در صورت نارضایتی
دوره ها در آموزش برتر به صورت گروهی مورد بازبینی قرار می گیرد. همچنین از کیفیت دوره های ارائه شده در آموزش برتر مطمئن هستیم در صورت نارضایتی وجه واریزی شما با احترام برگشت داده می شود.
تعداد مثال ها
تعداد دقیقه های آموزش
تعداد پشتیبانان
%
رضایت کاربران
شرح دوره
سازمان نظام مهندسی ساختمان سازمانی غیردولتی است که در جهت تحقق قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان مصوب سال ۱۳۷۴ به صورت رسمی تأسیس گردید.
سازمان نظام مهندسی برای مرتفع کردن موارد خواسته شده در قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان تأسیس شد تا اهداف کلی زیر را برآورده کند:
1. مهندس فنی و متخصص ساختمان در راس هرم سازندگی قرا گیرند و صاحبان مهارتهای فنی در سطوح میانی و کارگران فنی بدنه هرم فنی ساخت و ساز ساختمانسازی در ایران را تشکیل دهند.
2. ایجاد یک جامعه حرفهای مولد ثروت، رفاه، دانش و هنر برای اعضای آن
3. مراقبت از ایمنی، بهداشت و آسایش محیطهای مسکونی و مدیرت خردمندانه توسعهٔ سالم فضاهای زیستی به کمک مهندسان طراح و نظارت کلی سازمان نظام مهندسی ساختمان
4. ارتقای توان سازندگی و نوآوری در صنعت ساختمان در سطح ملی و منطقهای و ایجاد بستری برای رقابتهای بینالمللی
مباحث سوم، چهارم، دوازدهم، چهاردهم،پانزدهم، شانزدهم، هفدهم، نوزدهم، بیست و یکم و بیست و دوم از مهمترین مباحث در زمینه نظارت و طراحی نظام مهندسی مکانیک تاسیسات می باشند.
◄ دریافت اطلاعات مالک و تحویل چک لیست نظارتی به او
◄ تهیه فایل بایگانی برای هر ساختمان تحت نظارت
◄ استفاده از متخصصین مجاز دارای گواهینامه معتبر
◄ اجرای سیستم ارت از ابتدای شروع پروژه توسط افراد دارای صلاحیت
◄ تجهیز بالابرها به کلید جریان نشتی
◄ نوشتن به موقع گزارش تخلفات و تحویل به مراجع ذی صلاح
ویدیو معرفی فصل 1
شرح دوره
اجرای کارهای ساختمانی شامل مراحل متعددی است که ضمن آن افراد با ماشین آلات، ابزار و مصالح گوناگون سر و کار دارند . این ویژگیها امکان وقوع حوادث را برای نیروی انسانی افزایش می دهد .محافظت از نیر وی انسانی در قبال حوادث ناشی از کار، از اهمیت ویژه ای برخوردار است . از این رو باید ابزار و ماشین آلات به طور مستمر، مورد بازرسی کامل قرار گرفته و از سالم بودن آنها اطمینان حاصل شود، در بکارگیری ماشینها نیز باید از افراد با تجربه استفاده شود . برای تأمین ایمنی کارگاههای ساختمانی، باید همه کارها با برنامه ریزی و رعایت اصول فنی انجام گرفته و تدابیر لازم برای مقابله باخطرات ناشی از کار فراهم شود.
◄ اصول اولیه
◄ ایمنی
◄ امکانات رفاهی و امور بهداشتی کارکنان
◄ حمل و نقل
ویدیو معرفی فصل 2
شرح دوره
تعویض هوا به منظور ورود هوای تازه کنترل شده از نظر درجه حرارت،رطوبت و میزان آلودگی در ساختمان که به علتهای مختلف کیفیت خود را از دست داده است، انجام میشود. تهویه و تامین هوای تازه ساختمانها از اصول اولیه طراحی معماری هر ساختمان به شمار می رود،به طوری که ورود و خروج هوای تازه از مسیرهای مشخص و قابلکنترل از دیرباز توسط معماران در ساختمان مساجد،بناهای تاریخی،خانههای مسکونی و … با دقت و ظرافت بسیار و با توجه به اقلیم مورد نظر، کاربری ساختمان و سایر مسائل فنی مورد توجه بوده است.
◄ هدف از تعویض هوا
◄ تعداد دفعات مورد نیاز تعویض هوا
◄ موقعیت مناسب تهویه، دریچه و دودکش
◄ تعویض هوای مناسب برای مکانهای عمومی
◄ تعویض هوای آشپزخانه
ویدیو معرفی فصل 3
شرح دوره
موتورخانه بخشی از ساختمان است که به عنوان قلب سیستم تاسیساتی خانه شناخته می شود. این فضا به عنوان کنترل کننده سیستم ها گرمایشی و سرمایشی و وسایل و تجهیزات الکتریکی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. طراحی این فضا به علت تجهیزات و وسایلی که در آن قرار می گیرد بسیار مهم است و باید نکاتی را در طراحی آن مورد توجه قرار داد
◄ دلایل استفاده از موتورخانه
◄ موقعیت موتورخانه
◄ تامین هوای احتراق موتورخانه به صورت مکانیکی
◄ تامین هوای احتراق موتورخانه یه صورت طبیعی
◄ چیدمان تجهیزات و الزامات موتورخانه
ویدیو معرفی فصل 4
شرح دوره
دیگ های آبگرم به دو صورت فولادی و چدنی تولید می گردد
در تولید دیگ آبگرم چدنی همان طور که از اسم آن پیداست از چدن خاکستری استفاده می شود. دیگ های چدنی در ظرفیت های مختلف و معمولا به صورت قطعاتی (پره ای) به روش ریخته گری تولید می گردد.
دیگ فولادی آبگرم به صورت یکپارچه در کارخانه و از ورق و لوله فولادی آلیاژی آتشخوار تولید می گردد. این دیگ ها به دو دسته آب در لوله (water tube) و آتش در لوله (fire tube) تقسیم می گردد.
◄ تعریف دیگ و طبقهبندی آنها
◄ انتخاب دیگ
◄ استانداردهای ساخت و تست دیگها
◄ ساختمان دیگهای فایرتیوب و تجهیزات آنها
◄ لوازم کنترلی و اندازهگیری دیگها
◄ نصب، راهاندازی و نگهداری دیگ
ویدیو معرفی فصل 5
شرح دوره
مشعل دستگاهی است که با ترکیب مقدار معینی هوا با سوخت در یک فضای ایمن، انرژی سوخت را به انرژی گرمایی تبدیل میکند در اثر این احتراق مقداری گاز نیز تولید میشود. این انرژی تولید شده توسط دو روش جابهجایی و تشعشع به محیط اطراف انتقال داده میشود.
کار اصلی مشعل ایجاد گرمایش است؛ یکی از بزرگترین استفادههای مشعل در صنعت گرمایش به عنوان موتور احتراق بویلرها است همچنین در انواع دیگها، مشعلهایی با ظرفیت کاری متفاوت استفاده میشود
◄ دستهبندی مشعلها و اجزای آنها
ویدیو معرفی فصل 6
شرح دوره
تاسیسات ساختمان از نیازهای اساسی و مورد نیاز هر ساختمان می باشد. به بیان دیگر ، تاسیسات ساختمان، اجزای حیاتی هر ساختمان را تشکیل می دهند. این سیستم ها مربوط به شرایط حرارتی ، دیداری ، شنیداری و بهداشتی که برای راحتی ، آرامش و آسایش ساکنان ساختمان لازم و ضروری می باشد ، را فراهم می کنند.
◄ فضای نصب تاسیسات بهداشتی
◄ حفاظت لوله کشی
◄ حفاظت اجزای ساختمان
◄ الزامات انتخاب و نصب انواع تاسیسات بهداشتی مانند دستشویی، توالت ایرانی و فرنگی، یورینال، دوش و موارد دیگر
ویدیو معرفی فصل 7
شرح دوره
تعویض هوا به منظور ورود هوای تازه کنترل شده از نظر درجه حرارت،رطوبت و میزان آلودگی در ساختمان که به علتهای مختلف کیفیت خود را از دست داده است، انجام میشود. تهویه و تامین هوای تازه ساختمانها از اصول اولیه طراحی معماری هر ساختمان به شمار می رود،به طوری که ورود و خروج هوای تازه از مسیرهای مشخص و قابلکنترل از دیرباز توسط معماران در ساختمان مساجد،بناهای تاریخی،خانههای مسکونی و … با دقت و ظرافت بسیار و با توجه به اقلیم مورد نظر، کاربری ساختمان و سایر مسائل فنی مورد توجه بوده است.
◄ آشنایی با انواع شیرها
◄ مزایا و معایب آنها
◄ خصوصیات
◄ کاربرد
ویدیو معرفی فصل 8
شرح دوره
امروزه رشد و توسعه فناوری های نوین در صنعت تهویه مطبوع به سرعت در حال گذر از طرح ها و ایده های قدیمی تر می باشند. از دلایل اصلی که موجبات این پیشرفت سریع در صنعت تهویه مطبوع را به همراه داشته است، بحث انرژی و صرفه جویی در آن می باشد. سیستم گرمایش و سرمایش را میتوان در تمام قسمت های خانه حتی آشپزخانه نیز اجرا کرد.
در این ویدئو به انواع دستگاههای گرمایشی و سرمایشی مورد استفاده در ساختمانهای مسکونی و اداری مانند بخاری ، انواع آبگرمکن و انواع کولر اشاره خواهد شد.
◄ آشنایی با تمامی دستکاههای گرمایشی و سرمایشی
◄ اصول ایمنی
◄ نصب و راهاندازی
ویدیو معرفی فصل 9
شرح دوره
چیلر یا سرد کن دستگاهی است که حرارت را از مایع (معمولاً آب) بر اساس سیکل تبرید تراکم بخار یا جذبی میزداید. این مایع میتواند برای خنک کاری هوا یا دستگاهها( هواسازها و فن کویل ها) استفاده شود که معمولاً به صورت سیکل و درون یک مبدل حرارتی جریان دارد. به عنوان یک محصول جانبی مهم، حرارتی که از مایع جذب شده یا باید به محیط خارج دفع شود یا برای کاراییهای بالاتر برای مقاصد گرمایی استفاده شود. نگرانیهایی در مورد طراحی و انتخاب چیلرها وجود دارد. این نگرانیها شامل، کارایی، بازده، تعمیر و نگهداری، آسیبپذیریهای محیطی است.
در این ویدئو با جزئیات چیلرها، اجزای سازنده و مقایسه چیلرها آشنا خواهید شد.
◄ آشنایی با انواع چیلر
◄ آشنایی با اجزای تشکیلدهنده آنها
◄ معایب و مزایای هر کدام
◄ شباهتها و تفاوتهای بین آنها