انتخاب صفحه

بسته جامع آموزش طراحی تاسیسات مکانیکی ساختمان با AutoCAD

بخش ها: 7
مدت زمان:  9 ساعت
سطح: پیشرفته
مدرس: مهندس محسن انتظاری
کد فایل: AME8885

محسن انتظاری : استاد دانشگاه / مهندس طراح نظام مهندسی ساختمان

رضا خرم آبادی : استاد دانشگاه / دانشجو دکترای فردوسی مشهد

تالیف گروهی ، پشتیبانی تلفنی

برنامه ریزی ، تدریس و بازبینی فیلم ها توسط گروهی از اساتید و دانشجویان انجام میشود تا خطاهای احتمالی را به حداقل برسانیم. همچنین در پاسخ به سوالات شما گروهی از متخصصین به شما کمک می کنند.

دانلود آنی/ ارسال سریع

لینک های دانلود بلافاصله پس از ثبت سفارش به پنل کاربری شما اضافه می شود و لینک دانلود به ایمیل شما هم ارسال میشود در صورت خرید پستی ارسال پستی به همراه کد رهگیری مرسوله در اولین ساعت اداری روز انجام می شود

بازگشت وجه در صورت نارضایتی

دوره ها در آموزش برتر به صورت گروهی مورد بازبینی قرار می گیرد. همچنین از کیفیت دوره های ارائه شده در آموزش برتر مطمئن هستیم در صورت نارضایتی وجه واریزی شما با احترام برگشت داده می شود.

تعداد مثال ها

تعداد دقیقه های آموزش

تعداد پشتیبانان

%

رضایت کاربران

◄آشنایی با محیط اتوکد 2017
◄آموزش ایجاد پروژه جدید و ذخیره کردن پروژه ها
◄آشنایی با گزینه ترسیم (Draw)
◄آشنایی با ابزار های کمکی ترسیم (Statusbar)
◄آشنایی با امکانات ویرایش اتوکد (Modify)
◄آشنایی با نحوه نگارش متن فارسی (Annotation)
◄آشنایی با ترسیم نقشه ها در چند لایه (Layers)
◄آموزش تغییر رنگ و ضخامت و نوع خطوط (Properties)
◄آموزش نحوه خروجی گرفتن (Plot) و تبدیل نقشه ها به PDF و پرینت گرفتن
◄ترسیم یک نقشه ساده تاسیسات مکانیکی به عنوان تمرین

شرح دوره

نرم افزار اتوکد بهترین برنامه نقشه کشی طراحی ساختمان در دنیا است که مجهز به قدرتمند ترین، انعطاف پذیر ترین و عالیترین ابزار ها در صنعت نقشه کشی می باشد. تمامی مباحث آموزشی دوره نقشه کشی تاسیسات مکانیکی ساختمان مبتنی بر کاربردی ترین نرم افزار نقشه کشی، یعنی نرم افزار AutoCAD است. در این ویدئو نکات کلیدی ترسیم نقشه ها به صورت کامپیوتری را فرا خواهید گرفت. همچنین دانش پژوهان که حتی برای چندین سال با این نرم افزار کار نکرده اند بعد از مدت کوتاهی به تسلط خوبی دست پیدا می کنند. در این آموزش با محیط اتوکد 2017 آشنا خواهید شد و سپس با گزینه های مختلف ترسیم در قسمت Drow آشنا شده و سپس با بخش های مختلف نرم افزار از جمله بخش Statusbar و قسمت ویرایش Modify و بخش Annotation و قسمت Layers آشنا می شوید و نحوه خروجی گرفتن از ترسیمات بصورت PDF و یا پرینت به شما آموزش داده خواهد شد و در نهایت یک نقشه تاسیسات مکانیکی بعنوان تمرین ترسیم می شود.

ویدیو معرفی بخش اول

◄آشنایی با انواع پلان ها در طراحی تاسیسات مکانیکی ساختمان
◄آشنایی با نحوه فهرست نویسی و اطلاعات الزامی در نقشه
◄آشنایی با المان های طراحی در نقشه تاسیسات مکانیکی
◄آشنایی با جزئیات (دیتایل) تجهیزات نصب شده در تاسیسات ساختمان

شرح دوره

در نقشه کشی، مجموعه از خطوط، علائم و نماد ها به سان الفبای زبان در کنار هم قرار گرفته و مجموعه ای را تشکیل می دهند که همانند کلمات و جملات، انتقال دهنده مفاهیم و پیام های خاص هستند. نقشه های تاسیسات مکانیکی ساختمان دارای پلان های متعددی هستند و در هر یک از این پلان ها از علائم و نمادهای متفاوتی استفاده می شود. در این آموزش قصد داریم تا با انواع پلان ها در نقشه های تاسیسات مکانیکی ساختمان و نحوه سازمان دهی آنها آشنا شویم. همچنین در بخش دوم آموزش با تک تک علائم و نماد ها که در بخش راهنمای نقشه ها وجود دارد آشنا می شویم. جهت راحت تر بخاطر سپردن نماد ها در کنار هر یک از این علائم تصویر واقعی آن المان نیز نمایش داده می شود.
نکته دیگر آن ترسیم نقشه ها، بدون داشتن اطلاعات کافی در خصوص نکات اجرائی، در عمل راه به جای نمی برد. برای آن که یک نقشه کاربردی و اجرائی باشد بدون شک باید نکات اجرائی مختلف را در هنگام ترسیم آن رعایت نمود.
ار این رو یکی دیگر از چالش های بسیار جذاب و البته کاربردی این آموزش ارائه نکات اجرائی تاسیسات مکانیکی است که در لابلای مباحث مختلف این ویدئو مطرح می شود تا علاوه بر ایجاد دید اجرائی، نقشه هایی که ترسیم می شوند نیز اجرایی و کاربردی می باشد.

ویدیو معرفی بخش دوم

◄بررسی پلان های مورد نیاز جهت طراحی کامل تاسیسات مکانیکی ساختمان
◄آماده سازی پلان ها و جداول المان های طراحی
◄جانمایی لوازم بهداشتی و لوازم آشپزخانه
◄طراحی پلان آب رسانی مربوط به تیپ طبقات
◄طراحیپلان آب رسانی طبقه همکف

شرح دوره

در این آموزش طراحی تاسیسات مکانیکی ساختمان برای یک ساختمان چهار طبقه را انجام خواهیم داد.
ابتدا با تحلیل قسمت های ساختمان تصمیم می گیریم که به چه پلان های جهت طراحی تاسیسات نیاز داریم. سپس با مرتب سازی پلان ها و قرار دادن آنها در فریم های مناسب کلیات نقشه را تکمیل می کنیم. در نهایت طراحی جزئیات پلان آب رسانی برای طبقه همکف و همچنین طبقات اول تا چهارم را انجام خواهیم داد.

ویدیو معرفی بخش سوم

◄طراحی پلان فاضلاب طبقات اول تا چهارم
◄طراحی پلان فاضلاب همکف به همراه درچه های بازدید فاضلاب
◄طراحی سیستم ونت جهت تهویه فاضلاب
◄طراحی پلان آب باران پشت بام و شیب بندی آن
◄طراحی پلان آب باران برای پیلوت و حیاط و کفشورهای آب باران و چاه جذبی

شرح دوره

در این آموزش ابتدا پلان مربوط به فاضلاب یک ساختمان چهار طبقه را ترسیم می کنم. در این ترسیمات در خصوص سایز لوله های فاضلاب و نحوه اتصال آنها به هم توضیحات فنی ارائه می شود. سپس سیستم تهویه فاضلاب توسط ونت برای تمامی قسمت های این پلان طراحی می شود. در ادامه سراغ طراحی پلان آب باران خواهیم رفت و محل قرار گرفتن ناودان ها و شیب بندی پشت بام را بطور کامل توضیح خواهیم داد و در طبقه همکف محل قرار گرفتن چاه جذبی و کفشورهای آب باران را ترسیم خواهیم کرد.

ویدیو معرفی بخش چهارم

◄ایجاد جدول راهنما برای مشخصات رادیاتورها
◄جانمایی پکیج، جعبه کلکتورها و رادیاتورها در پلان
◄ترسیم لوله های رفت و برگشت بین کلکتور و رادیاتورها
◄اضافه کردن مشخصات فنی تجهیزات و سایز لوله ها به نقشه

شرح دوره

در این آموزش ابتدا مشخصات سیستم گرمایش با پکیج را بررسی کرده و توضیحات فنی در این زمینه ارائه می شود و سپس مشخصات فنی، ابعاد و میزان حرارت دهی رادیاتورهای مورد استفاده را در یک جدول راهنما مرتب می کنیم. در گام بعدی جانمایی پکیج و رادیاتورها و جعبه کلتورها را در محل های مناسب انجام داده و لوله های رابط را ترسیم می کنیم. در نهایت مشخصات فنی و سایز لوله های مورد استفاده در هر یک از تجهیزات را به نقشه سیستم گرمایش اضافه می کنیم.

ویدیو معرفی بخش پنجم

◄توضیحات فنی در خصوص ظرفیت کولرها و ضریب تیک آف انشعابات
◄جانمایی کانل های کولر هر یک از واحد ها
◄جانمایی کولرها در پلان پشت بام
◄جانمایی دریچه های کولر و ترسیم کانال های انشعابی برای اتاق ها
◄اضافه کردن ظرفیت کولرها و ابعاد دریچه ها و ضریب Take off به نقشه

شرح دوره

در این آموزش ابتدا توضیحات فنی در خصوص سیستم سرمایش ساختمان با کولر آبی شرح داده می شود و سپس جانمایی رایزرهای کولر جهت طبقات اول، دوم، سوم و چهارم انجام می شود. سپس بر روی پلان پشت بام جانمایی صحیح کولرها براساس محل هر یک از کانال های کولر انجام می شود. در گام بعدی پس از جانمایی دریچه های کولر اتاق ها ترسیم کانالهای انشعابی کولر برای طبقات اول و دوم و همچنین سوم و چهارم در پلان های جداگانه انجام می شود. سپس نوع کولرها و ظرفیت هوادهی آنها را در پلان پشت بام مشخص کرده و به نقشه اضافه می کنیم. همچنین ابعاد هریک از دریچه های کولر و میزان ظرفیت آنها را برای اتاق ها مشخص می کنیم. با توجه به اینکه برای انشعابات کانل های هریک از اتاق ها از کانال اصلی واحد باید ضریب تیک آف (Take off) را تعیین کنیم، در نهایت مقدار این ضریب را هم به نقشه اضافه خواهیم کرد.

ویدیو معرفی بخش ششم

◄جانمایی جعبه های آتشنشانی و کپسول های ضد حریق
◄طراحی سیستم آتشنشانی با اسپرینکلرهای پاشش خودکار
◄طراحی مخزن ذخیره آب آتشنشانی با پمپ
◄طراحی پلان رایزر دیاگرام سیستم آتش نشانی

شرح دوره

در این آموزش قصد داریم پلان های مربوط به سیستم ضد حریق را در یک ساختمان چهار طبقه ترسیم کنیم. در گام نخست سراغ پلان تیپ طبقات خواهیم رفت و جانمایی جعبه آتشنشانی و کپسول های ضد حریق را انجام می دهیم سپس برای پلان طبقه همکف نیز پس جانمایی این ادوات، سیستم آتش نشانی با اسپرینکلر را طراحی خواهیم کرد. به این منظور به تعداد کافی اسپرینکلر در سقف پیلوت جانمایی کرده و مسیرهای لوله کشی را در پلان مشخص می کنیم. در نهایت پلان رایزر دیاگرام سیستم آتش نشانی را ترسیم می کنیم. به این منظور یک مخزن ذخیره آب در پشت بام تعبیه کرده و شیرهای دوکوپلینگ جهت اتصال به ماشین آتش نشانی و همچین لوله هواگیری را در نقشه رایزر دیاگرام وارد خواهیم کرد. در پلان رایزر دیاگرام کلیه مسیرهای لوله های آتشنشانی بین طبقات را ترسیم کرده و محل قرار گیری تمامی شیرها و سایز لوله های مورد استفاده را تعیین می کنیم.

ویدیو معرفی بخش هفتم

پشتیبانی علمی از این بسته در سایت Mohandesbartar.ir انجام می گیرید