بخش ها: | 20 |
سطح: | پیشرفته |
مدت زمان: | 4 ساعت 19 دقیقه |
آموزش برتر
ansysfile.ir زیر مجموعه سایت Amozeshbartar.org می باشد، آموزش برتر یک شبکه آموزش در حوزه های نرم افزار های فنی مهندسی، کسب و کار و تحصیل می باشد. آموزش برتر با شعار یا بهترین یا هیچ سعی در ارائه جامع ترین آموزش های نرم افزار های مهندسی به زبان فارسی را دارد.
تالیف گروهی ، پشتیبانی تلفنی
برنامه ریزی ، تدریس و بازبینی فیلم ها توسط گروهی از اساتید و دانشجویان انجام میشود تا خطاهای احتمالی را به حداقل برسانیم. همچنین در پاسخ به سوالات شما گروهی از متخصصین به شما کمک می کنند.
دانلود آنی/ ارسال سریع
لینک های دانلود بلافاصله پس از ثبت سفارش به پنل کاربری شما اضافه می شود و لینک دانلود به ایمیل شما هم ارسال میشود در صورت خرید پستی ارسال پستی به همراه کد رهگیری مرسوله در اولین ساعت اداری روز انجام می شود
بازگشت وجه در صورت نارضایتی
دوره ها در دیگسایلنت فایل به صورت گروهی مورد بازبینی قرار می گیرد. همچنین از کیفیت دوره های ارائه شده در دیگسایلنت فایل مطمئن هستیم در صورت نارضایتی وجه واریزی شما با احترام برگشت داده می شود.
تعداد مثال ها
تعداد دقیقه های آموزش
تعداد پشتیبانان
%
رضایت کاربران
شرح دوره
هدف از این شبیهسازی نشان دادن مراحل تحلیل و آنالیز اثر وزن بر تیر میباشد. در این تمرین تیر از یک جهت مقید شده و تنها نیروی اعمالی بر آن وزن میباشد
در این مساله ابتدا المان مناسب انتخاب شده و پس از آن به اختصاص جنس و انتخاب نوع تحلیل مناسب پرداخته شده است.
ویدیو بخش 1
شرح دوره
هدف از این شبیهسازی نشان دادن مراحل تحلیل و آنالیز لوله پلکانی تحت بار کششی می باشد. در این مثال لوله از یک طرف مقید بوده و از طرف دیگر تحت کشش قرار خواهد گرفت.
در این مساله ابتدا المان مناسب انتخاب شده و پس از آن به مدلسازی و ایجاد نیرو و شرایط موردنیاز مساله پرداخته خواهد شد.
ویدیو معرفی بخش 2
شرح دوره
در این تمرین به بررسی و تحلیل یک ورق متقارن جاوی سوراخ که تحت نیروی فشاری از دو سمت آن میباشد پرداخته میباشد. برای اینکه زمان تحلیل کاهش یابد به مدل سازی یک چهارم ورق پرداخته خواهد شد.
در این مساله با نحوه مدلسازی اجسام متقارن آشنا خواهید شد
همچنین با نحوه انجام عملیات مش بندی و تحلیل در شرایط یک چهارم آشنا خواهید شد.
ویدیو معرفی بخش 3
شرح دوره
در این تمرین به بررسی و تحلیل عملیات خمش در تیر با مقطع I شکل پرداخته می شود. نوع المان استفاده شده در این تحلیل تیر بوده و خواص الاستیک برای آن در نظر گرفته شده است.
در این مساله با نحوه مدلسازی تیر آشنا خواهید شد
همچنین با نحوه انجام عملیات مش بندی و تحلیل و بررسی نتایج آشنا خواهید شد.
ویدیو معرفی بخش 4
شرح دوره
در این تمرین به بررسی و تحلیل استاتیکی یک مخزن تحت فشار پرداخته میشود. در ساخت این مدل از المان solid استفاده شده و برای مخزن خواص الاستیک در نظر گرفته شده است.
در این مساله با نحوه مدلسازی مخزن سه بعدی آشنا خواهید شد
همچنین با نحوه انجام عملیات مش بندی و تحلیل و بررسی نتایج آشنا خواهید شد.
ویدیو معرفی بخش 5
شرح دوره
در این تمرین به بررسی و تحلیل و آنالیز چرخ هواپیما در هنگام فرود پرداخته خواهد شد. در این تمرین از دو نوع المان استفاده شده و خواص الاستیک برای سازه چرخ هواپیما در نظر گرفته شده است.
در این مساله با نحوه مدلسازی قطعه کار ، تعریف المان و سطح مقطع و همچنین اعمال بار تحت زاویه خاص آشنا خواهید شد.
ویدیو معرفی بخش 6
شرح دوره
در این تمرین به بررسی و تحلیل و آنالیز مودال یک تیر پرداخته خواهد شد. به کمک این تمرین میتوانید نحوه آنالیز و تنظیم پارامترهای مورد نیاز در یک تحلیل مودال را بیاموزید.
در این مساله با نحوه مدلسازی قطعه کار ، تعریف المان و سطح مقطع و آنالیز مودال آشنا خواهید شد.
همچنین با نحوه انجام عملیات مش بندی و تحلیل و بررسی نتایج آشنا خواهید شد.
ویدیو معرفی بخش 7
شرح دوره
در این تمرین به بررسی و آنالیز تماس بین دو قطعه پرداخته خواهد شد.در این تمرین تماس بین دو سطح مستطیل و دایرهای شکل رخ داده و بررسی خواهد شد.
در این مساله با نحوه مدلسازی قطعات، تعریف المان و سطح مقطع آشنا خواهید شد.
همچنین با نحوه انجام عملیات مش بندی، پارامترهای تماس بین قطعات تحلیل و بررسی نتایج آشنا خواهید شد.
ویدیو معرفی بخش 8
شرح دوره
در این تمرین از یک نیروی ثابت تحت فرکانس 0 تا 50 هرتز استفاده میشود. همچنین به بررسی رفتار مدل در آنالیز مودال تحت فرکانس فوق و نیز به بیان تمرکز تنش در قطعه کار پرداخته خواهد شد. از آنجایی که مدل متقارن است تنها از یک چهارم آن برای آنالیز استفاده خواهد شد و در نتیجه زمان تحلیل کاهش خواهد یافت
در این مساله با نحوه مدلسازی قطعات حاوی ترک، مشبندی این قطعات و نحوه اعمال فرکانس و فشار همزمان با یکدیگر آشنا خواهید شد.
ویدیو معرفی بخش 9
شرح دوره
در این تمرین به بررسی کمانش خطی در یک ماده کامپوزیتی پرداخته میشود.در این تمرین با فعال کردن گزینه مقادیر ویژه عملیات کمانش را انجام میدهد. بنابراین اعمال رفتارهای غیرخطی در آن امکانپذیر نمیباشد.
در این مساله با نحوه مدلسازی کامپوزیت و آنالیز مقدار ویژه کمانش آشنا شده و به تحلیل و بررسی نتایج پرداخته خواهد شد.
ویدیو معرفی بخش 10
شرح دوره
در این تمرین به بررسی کامپوزیتی که متشکل از دو ماده متفاوت است پرداخته میشود. در این مثال کامپوزیت موردنظر به صورت سه بعدی مدل شده و برای کاهش زمان تحلیل از المان های پوسته ای استفاده میشود.
در این مساله با نحوه مدلسازی سه بعدی کامپوزیت و اختصاص بیش از یک ماده به قطعه کار آشنا شده و به تحلیل و بررسی نتایج پرداخته خواهد شد.
ویدیو معرفی بخش 11
شرح دوره
جدایش یا تورق به عنوان یکی از معایب مواد کامپوزیتی محسوب میشود که به دلیل مقاومت پیوندی بین دو لایه از لایه های تشکیل دهنده کامپوزیت رخ می دهد. دلایل زیادی برای انجام تورق در یک کامپوزیت وجود دارد. برای نمونه می توان وجود عیب در هنگام تولید، ترک های ایجاد شده در اثر خستگی و موارد دیگر اشاره کرد.
در این مساله با نحوه مدلسازی کامپوزیت با دولایه مجزا، نحوه اعمال خواص ماده چسبنده به مدل و نحوه مشبندی فصل مشترک لایهها آشنا شده و به بررسی و تحلیل نتایج پرداخته خواهد شد.
ویدیو معرفی بخش 12
شرح دوره
مخزن تحت فشار به مخزنی گفته میشود که فشار طراحی داخل آن بیش از 15 و کمتر از 3000 psi باشد. این مخازن اغلب به شکل استوانهای یا کروی بوده و برای نگهداری و یا انجام فرایندهای شیمیایی مایعات و گازها استفاده میشوند که توانایی مقاومت در برابر بارگذاریهای مختلف را دارا میباشند.
در این مساله با نحوه مدلسازی مخازن تحت فشار استوانهای و شرایط بارگذاری آشنا شده و در نهایت به بررسی و تحلیل نتایج پرداخته خواهد شد.
ویدیو معرفی بخش 13
شرح دوره
در این تمرین به بررسی و تحلیل یک مدل استاتیک و مدل فنری پرداخته میشود. به کمک این مثال میتوانید انحراف و واکنش نیروها برای یک سیستم فنری را ملاحظه کنید.
در این مساله با نحوه مدلسازی ،بارگذاری و المان فنری آشنا شده و به بررسی و تحلیل نتایج پرداخته خواهد شد.
ویدیو معرفی بخش 14
شرح دوره
در این تمرین به بررسی و تحلیل برخورد گلوله فولادی به یک صفحه تخت و ایجاد سوراخ در آن پرداخته میشود. این عملیات شامل دو مرحله بارگذاری بوده و به دلیل وجود تقارن تنها به تحلیل یک چهارم مدل پرداخته شده و در نهایت به کل مدل تعمیم داده خواهد شد.
در این تحلیل با مدلسازی و مش بندی خاص ایم مسئله آشنا خواهید شد. در ادامه با شرایط تماسی مساله و اعمال دو مرحله بارگذاری آشنا شده و در نهایت به تحلیل و بررسی نتایج پرداخته خواهد شد.
ویدیو معرفی بخش 15
شرح دوره
محاسبه پارامترهای شکست مانند فاکتورهای شدت تنش و یا نرخ انرژی آزاد شده با استفاده از روش المان محدود به ایجاد مش ریز اطراف ترک و یا استفاده از المانهای مخصوص که به تنشهای ویژه در نزدیکی ترک مجهز میباشند نیاز دارد. در این تمرین با فرض کرنش صفحهای، محاسبه فاکتورهای شدت تنش در اطراف ترک مهیا میشود.
در این مساله با نحوه مدلسازی تحت شرایط وجود ترک و نحوه اعمال تمرکز مش در اطراف آن آشنا شده و به بررسی و تحلیل نتایج پرداخته خواهد شد.
ویدیو معرفی بخش 16
شرح دوره
یکی از رایج ترین عیوب در قطعات الکتریکی وجود تنشهای حرارتی در درجه حرارتهای بالاست. در بیشتر تحلیل های ترمودینامیکی بار حرارتی یکنواخت اعمال میشود، اما در برخی موارد ممکن است نیاز به توزیع غیر یکنواخت درجه حرارت وجود داشته باشد. نرم افزار ANSYS قابلیت تحلیل این گونه موارد را داراست.
در این مساله با نحوه مدلسازی ، انتخاب المان، آنالیز حرارتی و استاتیکی آشنا شده و به بررسی و تحلیل نتایج پرداخته خواهد شد.
ویدیو معرفی بخش 17
شرح دوره
تشعشع عبارت است از انتقال انرژی حرارتی بین دو سطح از طریق امواج الکترومغناطیسی. در انجام تشعشع به هیچ نوع واسطهای نیاز نیست. همچنین در عملیات تشعشع مساله در شرایط غیر خطی بوده این تحلیلها در انسیس بر اساس ثابتهای استفان بولتزمن و انتشار و مواردی از این قبیل استوار است. در حل مسائل تشعشع انسیس از radiosity solver استفاده می کند.
در این مساله با نحوه مدلسازی و انتخاب المان، نحوه آنالیز تشعشع و تنظیم پارامترهای مربوطه آشنا خواهید شد و در پایان به تحلیل و بررسی نتایج پرداخته خواهد شد.
ویدیو معرفی بخش 18
شرح دوره
در این تمرین به بررسی و تحلیل انتقال حرارت درون یک کوره پرداخته میشود. این کوره از دو لایه آجری و بتنی تشکیل شده که دارای ضرایب هدایت حرارتی متفاوتی میباشند. در این تمرین به توزیع حرارتی بین بتن و بدنه آجری پرداخته خواهد شد. همچنین فلاکسهای حرارتی برای هر دیوار تعیین خواهد شد.
در این مساله با نحوه مدلسازی قطعات و پارامترهای آنالیز حرارتی آشنا شده و در نهایت به تحلیل و بررسی نتایج پرداخته خواهد شد.
ویدیو معرفی بخش 19
شرح دوره
کامپوزیت موردنظر در این تمرین شامل سه لایه با ضخامتها و هدایتهای حرارتی متفاوت می باشد. هدف از انجام این تحلیل، بررسی و تعیین توزیع حرارت در این کامپوزیت و تغییرات درجه حرارت در دیواره آن میباشد. لازم به ذکر است که دمای دیواره داخلی و خارجی این ماده مرکب با هم متفاوت است.
در این مساله با نحوه مدلسازی کامپوزیت کروی با سه لایه مجزا، اعمال شرایط مرزی دمایی و آنالیز حرارتی آشنا شده و به بررسی و تحلیل نتایج پرداخته خواهد شد.